Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Historiek
Door deze solide basis in combinatie te brengen met jonge kracht, ging het bedrijf in een versnelling. In 3 jaar tijd verdubbelden we ons team van 4 naar 8 medewerkers en onze omzet van 420.000 euro naar 840.000 euro. Een prestatie die te danken is aan onze fantastische medewerkers, partners en klanten, die met ons dagelijks timmeren aan de weg om te digitaliseren en te vernieuwen.
Team
Maak kennis met ons dynamisch team van ervaren specialisten die gepassioneerd zijn door technologie en bedrijven. Ons team bestaat uit experts op verschillende gebieden, waaronder software-ontwikkeling, projectmanagement, IT-support en bedrijfsprocessen. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten de best mogelijke oplossingen krijgen en een uitstekende service ervaren. We zijn trots op ons team van gemotiveerde en professionele medewerkers, die stuk voor stuk hun kennis en vaardigheden inzetten om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.
Hoe we werken
We hebben een absolute toewijding aan persoonlijke dienstverlening en geloven in een all-in-one solution voor de KMO om competitieve voordelen te creëren. Wanneer een klant bij ons aanklopt, wordt hen een externe IT-manager toegewezen die het bedrijf door en door kent. Deze IT-manager fungeert als enkel aanspreekpunt voor alle IT-noden van de klant en is een expert in zowel IT-trends als de sector van de klant. Deze persoon zijn taak is niet om u nodeloze producten aan te smeren, maar wel om uw bedrijf proactief kwaliteitsvol te ondersteunen en te navigeren door de steeds sneller veranderende wereld van IT.