Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Klantenportaal
Een klantenportaal is een online platform waar uw klanten toegang hebben tot informatie over hun account, uw producten en diensten, documenten en alle andere gegevens die u wil delen met hen. Wij bieden klantenportalen op maat aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.
Bestelplatform
Onze bestelplatformen zijn speciaal ontwikkeld om uw klanten snel en efficiënt toegang te geven tot uw producten en tegelijkertijd administratieve taken te automatiseren. Uw klanten krijgen een uitgebreid overzicht van uw producten en kunnen gemakkelijk hun bestellingen plaatsen en beheren.
Productconfigurator
Productconfigurators bieden een oplossing voor bedrijven die complexe producten aanbieden en op zoek zijn naar een efficiënte en klantgerichte manier om deze te verkopen. Met onze productconfigurators kunnen uw klanten hun eigen producten ontwerpen en samenstellen op basis van hun specifieke gegevens, behoeften en vereisten.
Scannersoftware
Onze scannersoftware is ontworpen om uw voorraadbeheer en warehouse management te verbeteren. Wij bieden Stock In-Motion en Logistics In-Motion aan als producten, evenals volledig op maat gemaakte scannersoftware. Met onze software kunt u efficiënt en nauwkeurig de voorraad bijhouden en het logistieke proces stroomlijnen.