Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Een klantenportaal is een online platform waar uw klanten toegang hebben tot informatie over hun account, uw producten en diensten, documenten en alle andere gegevens die u wil delen met hen. Wij bieden klantenportalen op maat aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Onze klantenportalen worden gebouwd bovenop uw ERP systeem waardoor we in staat zijn om uw grote hoeveelheden data en gegevens op een veilige manier te delen met uw klanten. Zo kunnen ze bijvoorbeeld orders plaatsen, leveringen tracken, facturen bekijken, supporttickets aanmaken en volgen, en hun klantengegevens beheren.

Verder kan er via deze portalen ook gezorgd worden voor een ontlasting van uw administratieve dienst. Wordt u vaak gebeld met vragen over de status van bestellingen en leveringen? Krijgt u nog steeds elke bestelling telefonisch door? Dit zijn administratieve taken die uw klant kan overnemen aan de hand van self-service en het kan een groot competitief voordeel zijn in uw markt!

Een klantenportaal kan een essentieel onderdeel zijn van uw dienstverlening en stelt uw klant in staat om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot informatie en diensten die u aanbiedt om hen te ondersteunen.

// Stuur ons bericht

WENST U MEER INFORMATIE?