E-business is een term die slaat op een enorm groot aantal onderwerpen. Het is zoveel meer dan enkel een webshop. Eigenlijk bedoelen we hiermee: alle applicaties die activiteiten van het bedrijf naar het internet brengt, en aangezien het internet een medium is dat altijd blijft werken, staan al die applicaties onbeperkt ten dienste.

e-commerce

Wij beschikken over een volledig uitgebouwde e-commerce toepassing die bruikbaar is in B2B en B2C omgevingen. De webshop e-Motions® laat de klant toe om offertes te maken, bestellingen te plaatsen, facturen te raadplegen en contracten in te kijken.

Op vraag van de klant wordt e-Motions® geïntegreerd met online betalingen waarvan de back-office ons ERP-pakket In-Motion® is.

Deze toepassing wordt vaak ontwikkeld met Korazon, onze ervaren partner voor alles wat te maken heeft met webdevelopment en hosting.

CRM

Specifiek voor vertegenwoordigers ontwikkelden we een module voor het het inbrengen van bezoekverslagen en het raadplegen van data van een klant (offerten, bestellingen, facturen en historiek van de laatste 3 jaar).

Tijdregistratie en verbruiken

Voor werknemers die buiten het bedrijf werken werd een module ontwikkeld voor het registreren van de prestaties bij klanten en het verbruik. Zélfs als het verbruikte product niet gedefiniëerd is.

Specifieke toepassingen

De rol van het internet als deel van het bedrijf neemt elke dag toe. Meer en meer is er vraag naar de ontwikkeling van specifieke projecten voor het opvolgen of ontwikkelen van bepaalde calculaties.
"Met een no-nonsense aanpak komt In-Motion steeds met oplossingen op maat van onze specifieke noden. Ons ERP-pakket is meegegroeid met ons. Dank voor de professionele begeleiding!"
Katrien
Agrifreez
"Letterlijk ‘in-motion’!  Met dit pakket staat je onderneming niet stil.  Wanneer er een proces aangepast of moet toegevoegd worden staat het team van IM klaar om samen met jou mee te denken voor de efficiënte verwerking van jouw data."
Nele
Martens Potatoes
"Voor elk probleem zijn er oplossingen,
en het is mijn doel om voor u de beste te vinden."
Filip Hoedt
Zaakvoerder
"ERP-pakket en zoveel meer. Na lang zoeken (1,5j) en vele oplossingen bekeken & vergeleken te hebben, ben ik overtuigd dat we niet alleen het juiste pakket maar ook partner gevonden hebben."
Darline
Alphabox
"Mede dankzij In-Motion en hun zeer flexibele aanpak kon Aluvision uitgroeien tot de wereldspeler die we nu zijn."
Jan
Aluvision
"Toen ik voor het eerst in contact kwam met In-Motion lag de ‘look’ van het pakket niet in lijn met de pakketten waarmee ik al gewerkt had. Echter, ik merkte al heel snel de kracht van het systeem en de vele functionaliteiten die reeds zijn voorzien in de standaard modules. Naast het pakket zelf vind ik het meedenken en voorstellen formuleren een enorme troef. Steeds aftoetsen of het maatwerk dat we denken nodig te hebben ook wel echt zinvol is.Nu bijna drie jaar later heb ik dan ook geen seconde getwijfeld om In-Motion te implementeren in mijn eigen bedrijf."
Didier Martens
Reproduct nv
In-Motion is een zeer overzichtelijk programma, wat voor ons bedrijf een must is!
De mensen achter de schermen staan ook altijd paraat met raad en daad, en vooral, altijd met de glimlach!
Jessica
Tegels Delaere NV

BLIJF OP DE HOOGTE 
VAN DE LAATSTE NIEUWTJES

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met onze privacy policy.