Wilt u net dat beetje meer? Dan is een standaard toepassing niet altijd de beste oplossing. Na een grondige analyse, ontwikkelen we de software op basis van onze standaard. Zo helpen wij u met die 'personal touch'.

Aanpassingen volgens uw wensen

Bij maatwerk is het belangrijkste punt dat aan uw wensen voldaan wordt. Daarom luisteren wij eerst naar wat u wil, om het daarna te programmeren.

Verzorging van uw automatisatie

We leven in een nu-maatschappij. Dat beseffen we maar al te goed. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf sneller en efficiënter werkt zodat alles moeiteloos verloopt.

software voor elke firma

Geen 2 firma's zijn hetzelfde. Daarom zorgen wij voor uw persoonlijke toepassingen zodat u snel en efficiënt kunt werken.

Maatwerk doorheen de tijd

Het belangrijkste bij ons is dat u onze software kan blijven gebruiken. Daarom is het vanzelfsprekend dat wij altijd voor u klaar staan bij elke nieuwe uitdaging.
"Met een no-nonsense aanpak komt In-Motion steeds met oplossingen op maat van onze specifieke noden. Ons ERP-pakket is meegegroeid met ons. Dank voor de professionele begeleiding!"
Katrien
Agrifreez
"Letterlijk ‘in-motion’!  Met dit pakket staat je onderneming niet stil.  Wanneer er een proces aangepast of moet toegevoegd worden staat het team van IM klaar om samen met jou mee te denken voor de efficiënte verwerking van jouw data."
Nele
Martens Potatoes
"Voor elk probleem zijn er oplossingen,
en het is mijn doel om voor u de beste te vinden."
Filip Hoedt
Zaakvoerder
"ERP-pakket en zoveel meer. Na lang zoeken (1,5j) en vele oplossingen bekeken & vergeleken te hebben, ben ik overtuigd dat we niet alleen het juiste pakket maar ook partner gevonden hebben."
Darline
Alphabox
"Mede dankzij In-Motion en hun zeer flexibele aanpak kon Aluvision uitgroeien tot de wereldspeler die we nu zijn."
Jan
Aluvision
"Toen ik voor het eerst in contact kwam met In-Motion lag de ‘look’ van het pakket niet in lijn met de pakketten waarmee ik al gewerkt had. Echter, ik merkte al heel snel de kracht van het systeem en de vele functionaliteiten die reeds zijn voorzien in de standaard modules. Naast het pakket zelf vind ik het meedenken en voorstellen formuleren een enorme troef. Steeds aftoetsen of het maatwerk dat we denken nodig te hebben ook wel echt zinvol is.Nu bijna drie jaar later heb ik dan ook geen seconde getwijfeld om In-Motion te implementeren in mijn eigen bedrijf."
Didier Martens
Reproduct nv
In-Motion is een zeer overzichtelijk programma, wat voor ons bedrijf een must is!
De mensen achter de schermen staan ook altijd paraat met raad en daad, en vooral, altijd met de glimlach!
Jessica
Tegels Delaere NV

BLIJF OP DE HOOGTE 
VAN DE LAATSTE NIEUWTJES

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met onze privacy policy.