Bij het automatiseren of optimaliseren van bedrijfsprocessen, wordt heel vaak beroep gedaan op barcodes of zelfs RF. Wij zorgen dat u efficiënt aan het werk kan met een van onderstaande oplossingen.

mobiele barcodescanners

Het gebruik van barcodescanners is zeer populair voor de registratie van info. Zoals inventarissen, kassa's en registraties van tijden en verbruiken.

Wij gebruiken hoofdzakelijk 'Datalogic' als barcodescanner.

mobiele COMPUTERS

Mobiele computers zijn ideaal voor magazijnomgevingen. Denk maar aan deze voorbeelden:
  • Picking van goederen uit het magazijn, vooral in combinatie met lotnummers
  • Locatiebeheer: bijhouden van waar elke pallet staat in het magazijn
  • Receptie van goederen
  • Inventaris
  • Registratie van leeggoed
  • Traceability van pakketten
Wij gebruiken hoofdzakelijk 'Datalogic' als mobiele computers.

Label printers

Vanuit In-Motion worden barcodes gedrukt op documenten zoals het pickingdocument en productieorder. Eens de barcode gelezen is, kan alles gecontroleerd worden. Zo kan een magazijnier bijvoorbeeld geen producten meer klaarzetten voor verzending als die niet besteld werden.

Ook etiketten met barcodes kunnen gedrukt worden vanuit In-Motion. Veelgebruikte toepassingen zoals productetiketten, etiketten bij het verzenden van goederen en palletetiketten met SSCC labels zijn geen enkel probleem.

Wij gebruiken hoofdzakelijk 'Zebra' als labelprinter.

EAN128 en SSCC

Iedereen kent ondertussen de EAN8 of EAN13 barcode die op elk product wordt afgedrukt. Maar daarnaast bestaan er nog veel andere soorten barcode.Twee elementen die steeds meer gebruikt worden in logistieke processen zijn:

EAN128
Deze barcode is geschikt voor scanning in logistieke processen. De barcode bestaat uit verschillende attributen (Application Identifiers) met elk een eigen betekenis. Zo zijn er attributen voor het product (01), het lotnummer (10), de vervaldatum (15), enz. De EAN128 barcode is volledig gestandaardiseerd.

SSCC
Serial Shipping Container Code is een 18-cijferig gestandaardiseerde internationale verzendcode, die toeleveranciers in de vorm van een barcode kunnen aanbrengen op hun logistieke eenheden, meestal palletten of containers. De code is van nut bij het tracking & tracing proces in de logistieke keten. Dit wordt vaak gecombineerd met EDI : via een electronisch bericht verstuurt de verzender de exacte inhoud van de uniek geïdentificeerde pallet. Voor de ontvanger is het voldoende om de pallet te scannen, om de inhoud te kennen.

Dataloggers

Bij dataloggers worden de gegevens opgeslagen op de logger, en daarna van tijd tot tijd gekopieerd naar de computer voor verwerking. Zeer handig in sectoren waarin werknmers vaak buiten de muren van het bedrijf moeten registreren.

Tablets

Klantenbezoek? Neem een tablet mee! U heeft meteen alle relevante cijfers bij de hand en u kan zelfs beslissingen inbrengen op het moment zelf. Op die manier is alles in korte tijd geregeld en heeft u geen zorgen meer wanneer u er vertrekt.
"Met een no-nonsense aanpak komt In-Motion steeds met oplossingen op maat van onze specifieke noden. Ons ERP-pakket is meegegroeid met ons. Dank voor de professionele begeleiding!"
Katrien
Agrifreez
"Letterlijk ‘in-motion’!  Met dit pakket staat je onderneming niet stil.  Wanneer er een proces aangepast of moet toegevoegd worden staat het team van IM klaar om samen met jou mee te denken voor de efficiënte verwerking van jouw data."
Nele
Martens Potatoes
"Voor elk probleem zijn er oplossingen,
en het is mijn doel om voor u de beste te vinden."
Filip Hoedt
Zaakvoerder
"ERP-pakket en zoveel meer. Na lang zoeken (1,5j) en vele oplossingen bekeken & vergeleken te hebben, ben ik overtuigd dat we niet alleen het juiste pakket maar ook partner gevonden hebben."
Darline
Alphabox
"Mede dankzij In-Motion en hun zeer flexibele aanpak kon Aluvision uitgroeien tot de wereldspeler die we nu zijn."
Jan
Aluvision
"Toen ik voor het eerst in contact kwam met In-Motion lag de ‘look’ van het pakket niet in lijn met de pakketten waarmee ik al gewerkt had. Echter, ik merkte al heel snel de kracht van het systeem en de vele functionaliteiten die reeds zijn voorzien in de standaard modules. Naast het pakket zelf vind ik het meedenken en voorstellen formuleren een enorme troef. Steeds aftoetsen of het maatwerk dat we denken nodig te hebben ook wel echt zinvol is.Nu bijna drie jaar later heb ik dan ook geen seconde getwijfeld om In-Motion te implementeren in mijn eigen bedrijf."
Didier Martens
Reproduct nv
In-Motion is een zeer overzichtelijk programma, wat voor ons bedrijf een must is!
De mensen achter de schermen staan ook altijd paraat met raad en daad, en vooral, altijd met de glimlach!
Jessica
Tegels Delaere NV

BLIJF OP DE HOOGTE 
VAN DE LAATSTE NIEUWTJES

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met onze privacy policy.