DIENSTEN & PRODUCTEN

Go with the ERP flow. Bij In-Motion kunt u terecht voor ERP, barcodering & RF, e-business & maatwerk. Wij luisteren naar uw noden en wensen en gaan samen op zoek naar de gepaste oplossing voor uw bedrijf. Persoonlijke begeleiding is bij ons 'Key'.

ERP

Een volledige, eigen ontwikkelde ERP-oplossing, specifiek voor de KMO's. De toepassing zorgt voor het beheer en de opvolging van de volledige administratie, logistiek en productie.

LEES MEER
BARCODERING & RF

Voor steeds meer toepassingen worden barcodes of RF-tags gebruikt. Zelfs maatoplossingen zijn mogelijk, zodat u efficiënt aan het werk kan.

LEES MEER
e-business

E-business is meer dan alleen webshops. Ook CRM en tijdsregistratie horen erbij. Wij helpen u de overstap te maken naar een bedrijf dat 24 op 24 draait.

LEES MEER
maatwerk

Een standaard toepassing is niet altijd de beste oplossing. Na een grondige analyse, ontwikkelen we de software op uw maat, op basis van onze standaard.‍

LEES MEER
"Met een no-nonsense aanpak komt In-Motion steeds met oplossingen op maat van onze specifieke noden. Ons ERP-pakket is meegegroeid met ons. Dank voor de professionele begeleiding!"
Katrien
Agrifreez
"Letterlijk ‘in-motion’!  Met dit pakket staat je onderneming niet stil.  Wanneer er een proces aangepast of moet toegevoegd worden staat het team van IM klaar om samen met jou mee te denken voor de efficiënte verwerking van jouw data."
Nele
Martens Potatoes
"Voor elk probleem zijn er oplossingen,
en het is mijn doel om voor u de beste te vinden."
Filip Hoedt
Zaakvoerder
"ERP-pakket en zoveel meer. Na lang zoeken (1,5j) en vele oplossingen bekeken & vergeleken te hebben, ben ik overtuigd dat we niet alleen het juiste pakket maar ook partner gevonden hebben."
Darline
Alphabox
"Mede dankzij In-Motion en hun zeer flexibele aanpak kon Aluvision uitgroeien tot de wereldspeler die we nu zijn."
Jan
Aluvision
"Toen ik voor het eerst in contact kwam met In-Motion lag de ‘look’ van het pakket niet in lijn met de pakketten waarmee ik al gewerkt had. Echter, ik merkte al heel snel de kracht van het systeem en de vele functionaliteiten die reeds zijn voorzien in de standaard modules. Naast het pakket zelf vind ik het meedenken en voorstellen formuleren een enorme troef. Steeds aftoetsen of het maatwerk dat we denken nodig te hebben ook wel echt zinvol is.Nu bijna drie jaar later heb ik dan ook geen seconde getwijfeld om In-Motion te implementeren in mijn eigen bedrijf."
Didier Martens
Reproduct nv
In-Motion is een zeer overzichtelijk programma, wat voor ons bedrijf een must is!
De mensen achter de schermen staan ook altijd paraat met raad en daad, en vooral, altijd met de glimlach!
Jessica
Tegels Delaere NV

BLIJF OP DE HOOGTE 
VAN DE LAATSTE NIEUWTJES

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met onze privacy policy.