financiële opvolging

Projectbeheer

Gedurende de volledige bedrijfsflow kan een project aan een document worden gekoppeld.

De module projectbeheer brengt al deze informatie samen zodat de gebruiker een totaal financieel beeld krijgt van het project.

Vertegenwoordigersopvolging

Een vertegenwoordiger kan aan een klant of een document worden gekoppeld, zodat men de cijfers per vertegenwoordiger kan opvragen en eventuele commissielonen kan berekenen.

Versturen van maningen

Betalingen kunnen op alle niveaus in het pakket worden ingegeven, of eventueel ingelezen vanuit een boekhoudpakket, zodat men ten allen tijde een zicht heeft op de openstaande facturen.

De module voorziet in het bijhouden van een historiek van de maningen, verschillende niveaus in de rappels en een kosten en intrestberekening.

Jobregistratie

De gebruikers specifiëren waaraan ze hun tijd op de werkvloer besteden. De gewerkte uren worden toegewezen aan projecten, werkorders of productieorders.

Het belangrijkste voordeel is dat men de toegevoegde waarde van elk personeelslid kan opvolgen.

Wij beschikken over systemen om dit op de werkvloer te registreren, maar ze kunnen ook geïmporteerd worden uit andere systemen, zoals bv. Track en trace systemen in voertuigen.

Aanwezigheidsregistratie

De aanwezigheidsregistratie is een vervolg van de jobregistratie. Wanneer personeelsleden nauwkeurig hun prestaties registreren, vormt dit de basis van hun aanwezigheid en de uitbetaling van de lonen.

"Met een no-nonsense aanpak komt In-Motion steeds met oplossingen op maat van onze specifieke noden. Ons ERP-pakket is meegegroeid met ons. Dank voor de professionele begeleiding!"
Katrien
Agrifreez
"Letterlijk ‘in-motion’!  Met dit pakket staat je onderneming niet stil.  Wanneer er een proces aangepast of moet toegevoegd worden staat het team van IM klaar om samen met jou mee te denken voor de efficiënte verwerking van jouw data."
Nele
Martens Potatoes
"Voor elk probleem zijn er oplossingen,
en het is mijn doel om voor u de beste te vinden."
Filip Hoedt
Zaakvoerder
"ERP-pakket en zoveel meer. Na lang zoeken (1,5j) en vele oplossingen bekeken & vergeleken te hebben, ben ik overtuigd dat we niet alleen het juiste pakket maar ook partner gevonden hebben."
Darline
Alphabox
"Mede dankzij In-Motion en hun zeer flexibele aanpak kon Aluvision uitgroeien tot de wereldspeler die we nu zijn."
Jan
Aluvision
"Toen ik voor het eerst in contact kwam met In-Motion lag de ‘look’ van het pakket niet in lijn met de pakketten waarmee ik al gewerkt had. Echter, ik merkte al heel snel de kracht van het systeem en de vele functionaliteiten die reeds zijn voorzien in de standaard modules. Naast het pakket zelf vind ik het meedenken en voorstellen formuleren een enorme troef. Steeds aftoetsen of het maatwerk dat we denken nodig te hebben ook wel echt zinvol is.Nu bijna drie jaar later heb ik dan ook geen seconde getwijfeld om In-Motion te implementeren in mijn eigen bedrijf."
Didier Martens
Reproduct nv
In-Motion is een zeer overzichtelijk programma, wat voor ons bedrijf een must is!
De mensen achter de schermen staan ook altijd paraat met raad en daad, en vooral, altijd met de glimlach!
Jessica
Tegels Delaere NV

BLIJF OP DE HOOGTE 
VAN DE LAATSTE NIEUWTJES

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met onze privacy policy.