CRM

Contactpersonen

Om iedereen doelgericht en efficiënt te laten samenwerken in uw onderneming, is een centralisatie van de contactpersonen, met alle informatie, noodzakelijk.

Contactverslagen & todo's

De contacten, hetzij telefonisch, via mail of ter plaatse kunnen geregistreerd worden.

Bij elk contact kan je noteren wat werd besproken, maar even belangrijk, wat de volgende stap dient te zijn. Wanneer deze uitgevoerd is, kan je aanduiden dat dit gebeurd is.

Op die manier bekomt de gebruiker een overzicht van welke stappen hij nog dient uit te voeren en tegen wanneer.

Opportuniteiten

Een opportuniteit is een mogelijke interesse in één of meerdere producten die uw onderneming aanbiedt. De informatie over de onderneming die de interesse vertoont, wordt geregistreerd onder ‘prospecten’.

Op het ogenblik dat de interesse concreet wordt, wordt een opportuniteit aangemaakt. Opportuniteiten kan je opvolgen en je kan er als vertegenwoordiger op werken.

Alerts

In een onderneming kan veel fout gaan, en vaak weet de gebruiker dit te laat om de juiste actie te ondernemen. Hiervoor ontwikkelden wij deze module.

Elke nacht wordt gecontroleerd of er bepaalde deadlines bereikt zijn. Indien dit het geval is, wordt de gebruiker verwittigd. Enkele voorbeelden ter verduidelijking:

  • Welke aankoopbestellingen werden te laat geleverd.
  • Welke verkoopoffertes vervallen en voor welke dient de vertegenwoordiger contact op te nemen met de klant

Campagnes

Met deze module worden adressen of e-mails geselecteerd uit de database die aan bepaalde criteria voldoen. Het resultaat wordt ofwel:

  • Afgedrukt als etiket
  • Geëxporteerd naar een xls-bestand, om te worden ingelezen in software voor e-mailcampagnes
  • Er bestaat een directe link met E-maillist van Korazon en Mailchimp.
"Met een no-nonsense aanpak komt In-Motion steeds met oplossingen op maat van onze specifieke noden. Ons ERP-pakket is meegegroeid met ons. Dank voor de professionele begeleiding!"
Katrien
Agrifreez
"Letterlijk ‘in-motion’!  Met dit pakket staat je onderneming niet stil.  Wanneer er een proces aangepast of moet toegevoegd worden staat het team van IM klaar om samen met jou mee te denken voor de efficiënte verwerking van jouw data."
Nele
Martens Potatoes
"Voor elk probleem zijn er oplossingen,
en het is mijn doel om voor u de beste te vinden."
Filip Hoedt
Zaakvoerder
"ERP-pakket en zoveel meer. Na lang zoeken (1,5j) en vele oplossingen bekeken & vergeleken te hebben, ben ik overtuigd dat we niet alleen het juiste pakket maar ook partner gevonden hebben."
Darline
Alphabox
"Mede dankzij In-Motion en hun zeer flexibele aanpak kon Aluvision uitgroeien tot de wereldspeler die we nu zijn."
Jan
Aluvision
"Toen ik voor het eerst in contact kwam met In-Motion lag de ‘look’ van het pakket niet in lijn met de pakketten waarmee ik al gewerkt had. Echter, ik merkte al heel snel de kracht van het systeem en de vele functionaliteiten die reeds zijn voorzien in de standaard modules. Naast het pakket zelf vind ik het meedenken en voorstellen formuleren een enorme troef. Steeds aftoetsen of het maatwerk dat we denken nodig te hebben ook wel echt zinvol is.Nu bijna drie jaar later heb ik dan ook geen seconde getwijfeld om In-Motion te implementeren in mijn eigen bedrijf."
Didier Martens
Reproduct nv
In-Motion is een zeer overzichtelijk programma, wat voor ons bedrijf een must is!
De mensen achter de schermen staan ook altijd paraat met raad en daad, en vooral, altijd met de glimlach!
Jessica
Tegels Delaere NV

BLIJF OP DE HOOGTE 
VAN DE LAATSTE NIEUWTJES

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met onze privacy policy.